Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí taneční večer StarDance je mimořádný hlavně tím, že se kvůli předávání státních vyznamenání koná místo soboty v neděli. Soutěžící tak měli den navíc na to, aby perfektně nazkoušeli kroky na show plnou českých a slovenských hitů.

Taneční boty se budou dnes pohybovat po parketu už potřetí. Druhé kolo bylo zajímavé tím, že se vysílal stý díl StarDance, a tak nechyběla řada hostů z předchozích sérií. Bohužel ani v tento krásný večer nemohlo být zabráněno vyřazování, a tak nakonec soutěž jako první opustili herec David Prachař a jeho tanečnice Zuzana Dvořáková Šťastná. Porotci jejich valčík ocenili 16 body, ani hlasy diváků pak nestačily na jejich postup. „Cením si toho, že jsme vypadli ve stém díle, to se ještě nikomu nestalo,“ řekl herec.

V dnešním kole StarDance budou soutěžící předvádět jive, quickstep a rumbu, choreografie si připravili jen na české a slovenské hity. Na konci večera se pak dozvíme, který pár už diváci příští sobotu neuvidí. Teď se můžete podívat na to, jak to zbylým devíti párům slušelo před začátkem galavečera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám