Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká rychlost. Miláček divaček Love Islandu Lu Jambor jen několik dní po svém návratu z Kanárských ostrovů domů startuje kariéru coby zpěvák. Vydal singl s názvem Schíza, ke kterému vznikl také videoklip.

Píseň vznikla ještě před jeho působením v Love Islandu, teprve nyní ale spatřila světlo světa. Odhadl by to ale málokdo. V klipu jako by se Lu vypsal ze své lásky k Adrianě, která ho v Love Islandu poslala k vodě a kvůli neopětované lásce dobrovolně reality show opustil.

„Přišlo období, kdy mě kontaktovala žena z mé minulosti a ve mně se začaly odehrávat zvláštní pocity. Uvažoval jsem, či je správné pokračovat v komunikaci. Rozhodl jsem se nepokračovat, s ohledem na naši minulost. Cítil jsem se zvláštně několik dní a tento pocit odešel, až když jsem byl ve studiu a mohl své pocity dát do hudby. Je pro mě neuvěřitelné, že skladba, která vznikla před rokem, se velmi hodí k současné situaci,“ řekl Super.cz Lu.

„Budu rád, jestli někomu pomůže a najde v ní též sílu, protože tato písnička mi dává sílu. Aby mohlo něco začít, něco starého musí nejdřív skončit,“ dodal Lu.

Reklama

Další články

Načítám