Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již v pondělí se uskuteční velké finále reality show Love Island. Před branami finále musel opustit vilu jeden ze čtyř párů. O jeho vyhazovu hlasovali diváci. A ti rozhodli. O o sto tisíc euro nebude mít šanci bojovat Honza a Paulína.

I když nevyhráli, mají velké plány. Jedním z nich je stěhování do Prahy. Největší změna to bude pro půvabnou Slovenku. „Nejaktuálnější asi je, že spolu budeme pokračovat i v Praze, ideálně hned po tom, co opustíme tuhle zlatou klícku,“ řekl Honza. „Nejdříve bychom chtěli jít do Prahy spolu a být chvilku sami, strávit spolu pár dní a potom samozřejmě pojedu do Bratislavy pozdravit i svou rodinu,“ doplnila Paulína.

Z vypadnutí před branami finále smutní nebyli. Jejich výhrou je, že našli jeden druhého. „Nakonec to bylo úplně super. Každé překvapení mi samozřejmě vyrazilo dech, protože jsem nikdy před tím nic takového nezažila, a jsem extrémně vděčná za to, že si Honza pamatoval i takové drobnosti, které jsem řekla asi jen jednou,“ řekla Paulína. „Já jsem byl úplně ohromenej tím, jak to nakonec všechno krásně dopadlo,“ dodal Honza, který o Paulínino srdce velmi bojoval.

Během reality show se ukázalo, že na Paulínu na Slovensku čeká jiný muž. V posteli se Honza své partnerky zeptal, zda k němu má stále city. Paulína mu nedokázala odpovědět. I přes rozpačitý rozjezd si k sobě s Honzou ale našli cestu a během posledního měsíce už měla krásná Slovenka, která bojovala i o titul Miss, jasno. Svůj život chce spojit s Honzou.

Reklama

Další články

Načítám