Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší ze tří sourozenců Middletonových James si díky svým sestrám dosud vyzkoušel do sytosti pouze roli strýčka. Nyní se ale i on společně s manželkou Alizee Thevenet stali rodiči. Narození potomka se jim podařilo utajit, a tak jejich procházka po londýnské čtvrti Notting Hill byla pro všechny překvapením. Detaily porodu, a dokonce ani pohlaví miminka, zatím nejsou známy.

Šestatřicetiletý James a jeho o tři roky mladší manželka se tak dva roky po svatbě stali rodiči. Díky tetičkám - budoucí britské královně Catherine a její sestře Pippě Middleton má novorozenec už nyní hned šest bratranců a sestřenic. Kromě princů George a Louise a princezny Charlotte jsou to ještě ze strany Pippy a jejího muže Arthur (4), Grace (2) a malá Rose, která se narodila letos v červenci.

Jelikož se ani britským médiím zatím nepodařilo vypátrat žádné bližší informace, zaměřily se alespoň na kočárek. Jedná se o Silver Cross s cenovkou 795 liber (22 500 korun). Tato britská značka kočárků je oblíbená mezi členy královské rodiny již téměř sto let, a tak se reportéři zamýšlejí nad možností, že mohl být darem k narození miminka právě od Kate s Williamem.

V retro verzi kočárku této značky Kate například vezla malou Charlotte v roce 2015 na křtiny, ale v podobném se vozila už i královna Alžběta II., stejně jako její děti, vnoučata i pravnoučata.

Reklama

Další články

Načítám