Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro většinu párů bylo období lockdownu během pandemie koronaviru tvrdou zkouškou, kterou mnozí neustáli. Benu Stillerovi (57) a jeho tou dobou již několik let odloučené ženě Christine Taylor (52) však zachránilo manželství. A klape jim to skvěle i po třech letech!

Herecký pár se ve čtvrtek objevil v Lincolnově centru v New Yorku, kde se konal 25. ročník galavečera pořádaného neziskovou organizací Project ALS. Ta se zabývá vědeckým výzkumem vedoucím k nalezení léčby a léku na nemoc ALS.

Manželé se na akci nechali doprovodit i svým osmnáctiletým synem Quinlinem. Právě jejich děti přitom byly důvodem, proč se Ben s Christine v době lockdownu rozhodli sestěhovat. Kromě Quinlina mají ještě jednadvacetiletou dceru Ellu Olivii, oba se rovněž věnují herectví a dabingu.

Ben, který patří mezi nejoblíbenější komediální hollywoodské herce, si Christine vzal v roce 2000. Společně se objevili v řadě filmů jako Zoolander, Zoolander 2, Vybíjená, Tropická bouře, či v komediálních seriálech Arrested Development nebo Larry, kroť se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám