Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americko-marocký rapper Karim Kharbouch, jenž proslul pod pseudonymem French Montana, si zřejmě víkend užil podle svých představ. Osmatřicetiletý umělec trávil pohodové chvíle na Miami Beach, kde mu dělaly společnost hned dvě sličné slečny. Jedna z nich přitom jako by z oka vypadla Kim Kardashian.

Ke slavné rodince má přitom Karim, jenž se narodil v marocké Casablance, ale ve třinácti letech s rodiči emigroval do Spojených států, poměrně blízko. Před deseti lety totiž zhruba rok randil s Khloé Kardashian.

Vnadná brunetka vědoma si svých tělesných předností, které se rapperovi očividně zamlouvaly, se před rapperem sebevědomě producírovala. V titěrných bikinách na zavazování si s úsměvem na tváři užívala jeho pozornost. Když poté dámy společně pláž opouštěly, rozhodně nebylo možné je přehlédnout.

Rapper má za sebou ale daleko víc vztahů se slavnými ženami než pouze s Khloé. Náručí urostlého, 191 centimetrů vysokého zpěváka prošly mimo jiné i modelky Amber Rose, Candice Brooks či rapperky Iggy Azalea a Trina. Letos to dal dohromady s rapperkou Rubi Rose, ale nejspíš se jednalo pouze o románek s poněkud jepičí životností…

Reklama

Další články

Načítám