Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) poslední měsíce neustále poslouchá urážky ohledně své extrémně nízké váhy. Označují ji za anorektičku i bulimičku. Už i její kolegyně na ní nenechají nit suchou. "Zajímavé je, že když jsem byla krev a mlíko po Miss, neměla jsem žádnou práci a nyní jsem v jednom kole. Jsem modelka, živí mě to a to je pro mě měřítko," řekla Super.cz Eliška.

A že normálně jí a nemá problém s příjmem potravy, nám předvedla. S přítelem Vaškem Noidem Bártou vyrazili na filmový festival do Karlových Varů a přes den si užívali v místních restauracích. Odpoledne si na kolonádě dala Eliška palačinku se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou a o pár hodin později do sebe nasoukala pořádnou porci halušek.

"Já říkám pořád, že normálně jím. Snažím se jíst pěktkrát denně. Lhala bych, kdybych říkala, že palačinky mám na talíři každý den. Snažím se jíst zdravěji, ale občas zhřeším. Jak jsem již říkala, až mě nebude živit modeling, klidně pár kilo přiberu a vůbec mi to vadit nebude, ale teď mě živí to, jak vypadám a mé tělo," dodala Eliška, která při své výšce 179 centimetrů váží pouhých 49 kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám