Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První projekce špionážního thrilleru Extraktoři zlákala na červený koberec spoustu známých osobností.

O největší pozornost se postarala herečka Jitka Schneiderová (51) se svou krásnou dcerou Sofií Annou Švehlíkovou, která tentokrát nebyla pouhým doprovodem, ale jednou z účinkujících. Dokonce měla možnost hrát právě po boku své slavné maminky. „Naše první miniseriálová premiéra,“ uvedla Jitka s hrdostí na sociálních sítích. Poprvé se na nový seriál budou moci diváci podívat 27. října.

Na červeném koberci se tentokrát blýskla spousta hvězd televize Nova, a to účinkující z kulinářské show MasterChef nebo pořadu Na lovu. S výbornou náladou dorazila Dagmar Jandová alias Kvízová dáma, Viktorie Mertová alias Belladonna nebo Václav Slabyhoudek, kterého znají diváci jako Pana Lišáka.

Poprvé ve společnosti se ukázaly i některé hvězdy Love Islandu. A to Adriana Brabencová s Oliverem Průchou, Petra Benišová, Lu Jambor nebo Sandro Colaprete a Natálie Smutná, která vynesla nejvýraznější outfit večera.

Podívejte se, kdo další si nenechal seriálovou premiéru ujít.

Související témata:
Sofie Anna Švehlíková
Seriál Extraktoři

Reklama

Další články

Načítám