Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Taneční soutěží StarDance si Lucie Hunčárová (38) prošla hned několikrát. Tančila po boku herce Pavla Řezníčka, Lukáše Pavláska nebo Emanuela Ridiho (50). A tak na slavnostním stém přímém přenosu nemohla chybět.

Blondýnka, která osm let tvořila pár s tanečníkem Janem Onderem, kterého následně vyměnila za známého kuchaře, se kterým přeskočila jiskra právě na parketu StarDance, je nyní šťastně vdaná. Ridi ale jejím mužem není. V loňském roce se provdala za partnera Filipa, po jehož boku vyrazila na pražské Výstaviště.

„Dorazila jsem s manželem, ani jsem se ho moc neptala, bylo to nějak tak jasné, až teď v autě jsem se ho ptala, jestli se mu vůbec chce,“ svěřila se Lucie s úsměvem. Na StarDance vzpomíná ráda a kdyby nabídka přišla, tak by na ni asi kývla.

„Nejdřív jsem si myslela, že ne, ale teď mi to je trochu líto, takže jo,“ řekla nám Hunčárová. „Já už jsem myslela, že jsem starší a objevovali se tam mladší tanečníci, zase máme my starší zkušenosti a určitě bych hned neřekla ne,“ dodala tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám