Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martha Issová (43) má se svým mužem, režisérem Davidem Ondříčkem dvě děti. Nyní se oblíbená herečka rozpovídala o tom, jak ji tehdy její choť sbalil. A jak jinak než s příslibem nových hereckých příležitostí.

„David mě balil na spoustu věcí, ale i na to, že spolu budeme točit. Sliboval role a pak to byla věta: Vidíš, když ptáčka lapají…“ smála se Martha Issová v show 7 pádů Honzy Dědka.

Jednalo se o film Ve stínu z roku 2012. „To je paradox, že tuhle roli o jedné větě jsem získala díky tomu, že jsem spala s režisérem. Tam jsem skutečně byla vteřinu, ale vůbec mi to nevadilo. Byla jsem ráda, že můžu být u toho. Byl to film mého oblíbeného režiséra, tento režisér skutečně patří k mým nejoblíbenějším. Různě se to proměňuje v průběhu dní, dneska je to rozhodně můj nejoblíbenější režisér,“ doplnila herečka. Během natáčení pořadu byl její manžel doma a hlídal děti.

Martu Issovou aktuálně můžeme vidět v kinech v novém snímku Úsvit. A jak herečka popsala svou novou roli? „To je čůza, nána, koza, kráva. Mám poměrně široké spektrum, sama nevím, ke které z postav se vztahuji nejvíc. V tom Úsvitu, doufám, že to není role, kterou jsem dostala na tělo. Ale bavila mě,“ dodala během natáčení.

Reklama

Další články

Načítám