Hlavní obsah
Článek

Letošní série britské talentové soutěže Britain’s Got Talent je na zajímavé výkony soutěžících mimořádně bohatá. A to jak na ty úžasné, tak i na ty přinejmenším úsměvné. Přestože se o víkendu odvysílal teprve třetí týden castingů, místní média již mluví o tom, že Británie našla svého vítěze. Tím by podle nich mohl být dvanáctiletý Ronan Parke, který porotu i diváky v publiku nadchl svým sametovým hlasem.

Roztomilý školák, který kvůli londýnskému castingu nešel do školy, zazpíval známou píseň ‚Feeling Good‘ od Niny Simone a dočkal se dlouhých ovací vestoje nejen od publika, ale i od všech tří porotců. Ti ho vzápětí jednoznačně poslali do dalšího kola. Dojatý Ronan, jehož talent porota vynesla do nebe, po tomto úspěchu neudržel emoce na uzdě a rozplakal se.

Chlapec je již nyní díky svému jemnému vzhledu a účesu ala Justin Bieber (30) k tomuto sedmnáctiletému pěveckému idolu náctiletých dívek přirovnáván. To se však Ronanovi příliš nelíbí. Porotci novému britskému objevu ale předpovídají hvězdnou budoucnost.

Reklama

Další články

Načítám