Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na 100. přímý přenos taneční soutěže StarDance byla pozvána řada známých tváří, které v předchozích letech zářily na parketu. Dámy a pánové se hodili do gala a většina samozřejmě očekávala, že před VIP vstupem na ně budou čekat média, kterým více či méně ochotně zapózují.

Našly se ale i výjimky, kterým nebyly objektivy fotoaparátů vhod. Před fotografy zběsile prchala bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová (34), kterou jsme mohli vídat na televizních obrazovkách i jako moderátorku společenského magazínu. Než si fotografů všimla, kráčela s partnerem Milošem Kadeřábkem celkem v klidu, pak se ale rozběhla tak, že ji prostě nebylo možné vyfotit tak, aby vypadala aspoň trochu dobře. Přitom je to krásná žena.

Do podobného módu se dostal také kuchař Emanuele Ridi (50), který byl vždy k médiím vstřícný. Nejen, že odmítl všechny žádosti o rozhovory, ale i s přítelkyní Sárou Pichlovou také odmítli společně zapózovat.

Snímky, které můžete vidět v naší fotogalerii, si rozhodně za rámeček nedají.

Reklama

Další články

Načítám