Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) se postarala o velké překvapení sobotního StarDance. Na slavnostní večer dorazila sportovkyně ve zlaté róbě, která jí obepínala postavu. Poprvé se tak ve společnosti pochlubila rostoucím těhotenským bříškem.

Požehnaný stav se jí podařilo tajit několik měsíců. „Jsem na začátku 6. měsíce,“ svěřila se Super.cz Andrea, která si s manželem druhého potomka moc přála. S manažerem a bývalým tenistou Fabriziem Sestinim má dceru Isabellku, se kterou svou cestu za miminkem sdílela od samého začátku.

„Prožívá se mnou celou tuhle etapu toho, že chceme miminko a zda se daří či nedaří. Tohle jsem s ní řešila od začátku a ona se moc těší. Tak uvidíme, jaký bude střet s realitou pro jedináčka,“ svěřila se nám Andrea Sestini Hlaváčková, která se rozhodla, že své těhotenství odtajní právě na StarDance.

„Řekla jsem si, že mám dvě varianty, buď se navléknout do nějaké róby, ve které budu vypadat celkem plnoštíhle anebo v mém pokročilejším stavu půjdu s pravdou ven,“ řekla tenistka.

Reklama

Další články

Načítám