Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý večer StarDance s sebou přinesl první vyřazování. Hlasy od poroty a televizních diváků rozhodly, že do dalšího kola nepostoupili David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.

Dvojice zatančila valčík, který porotci Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík ocenili celkem 16 body. „Cením si toho, že jsme vypadli ve stém díle, to se ještě nikomu nestalo,“ bral to Prachař s humorem.

„Jsem rád, že Pepa Maršálek zůstane, protože koblihy jsou potřeba,“ dodal. Cukrář Josef Maršálek totiž na každé tréninky nosí pochutiny. Byl to právě on a jeho tanečnice Adriana Mašková, které si moderátoři nechali při vyhlašování, kdo v soutěži zůstává, na konec spolu s vypadlým párem.

Oznámení vypadlého páru připadlo na Marka Ebena, který popletl jména tanečnic. Místo Zuzany Dvořákové Šťastné řekl jméno Kateřiny Bartuněk Hrstkové. Poté se všem omluvil.

Na druhý večer připadly celkem tři tance, a to valčík, tango a samba. První zmíněný předvedli Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná a Josef Maršálek s Adrianou Maškovou.

S tangem do soutěže nastoupili Richard Krajčo a Dominika Rošková, Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti, Iva Kubelková s Martinem Prágrem a Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou.

Sambu pak natrénovali Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou a Ivana Chýlková s Janem Tománkem.

Valčík vypadlého páru Davida Prachaře a Zuzany Dvořákové Šťastné

Reklama

Další články

Načítám