Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský herec Martin Durkáč je obviněný ze zabití přítele Michala. Podle slovenských médií ho měl opakovaně udeřit a kopat a způsobit mu zlomeninu žeber a další zranění. Tento týden poprvé stanul před soudem, vinu odmítá.

Martin uvedl, že se Michala ani nedotkl. „Svědčí o tom i skutečnost, že na těle poškozeného nebylo zaznamenané žádné tzv. obranné zranění,“ uvedl advokát obviněného.

Obviněný herec

Obvinění padlo v lednu. „Na základě dosud shromážděných důkazů a provedeného znaleckého dokazování bylo 18. ledna 2023 vzneseno obvinění konkrétní osobě pro trestný čin zabití,“ uvedl mluvčí prešovské krajské policie Daniel Džobanik.

K tragédii došlo v Prešově v noci z 23. na 24. listopadu 2022. „Událo se to v bytě Martinovy mámy, které řekl, že Michal spadl. Prý z postele nebo že se smýkl na plovoucí podlaze,“ cituje web pluska.sk svůj zdroj. Přivolaní záchranáři už jen konstatovali smrt.

Michal prý vždy působil mile a skromně a vyhýbal se konfliktům, jeho snem bylo stát se hercem, bohužel se mu nedařilo pořádně prorazit, dodává pluska.sk.

Durkáč se objevil epizodně v seriálech Oteckovia nebo Pán profesor, hostoval také ve Slovenském národním divadle ve hře Zmierenie alebo Dobrodružstvo pri obžinkoch, kde si zahrál jednoho z ženců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám