Hlavní obsah
Článek

Před nějakým časem rozvířila vody českého šoubyznysu zpráva, že moderátor Televizních novin Rey Koranteng (49) je své manželce Monice nevěrný. Rey se vůči tomuto obvinění samozřejmě ohradil a z informace, se kterou loni v listopadu přišel nejmenovaný konkurenční deník, byl tak rozhořčen, že se dokonce obrátil na soud.

„Řekl jsem svou verzi soudkyni, protože jsem byl natolik rozzlobený, že jsem se samozřejmě obrátil na soud. Ne kvůli sobě, ale kvůli rodině. Když jsem se dočetl, že jsem opustil rodinu a přinesla to ráno moje dcera do kuchyně a ptala se, jestli jsem je opustil… Vysvětlil jsem jí, jak to je a ona sama se divila, že je tohle u nás možný, napsat takovou lež. A když vám tohle řekne šestnáctiletý dítě, který předtím takzvaný „novinář“ otravoval na ulici s otázkou, jestli spí tatínek doma, tak jsem se rozhodl,“ popsal moderátor nepříjemné životní okamžiky serveru Prásk.tv.

A ačkoli už bylo v této věci soudně rozhodnuto, rozsudek ještě nenabyl právní moci, takže se Rey prozatím nemůže k celé věci vyjadřovat. Bezpochyby ale byla záležitost vyřízena v jeho prospěch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám