Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Christina Aguilera (43) byla v poslední době za dámu se zaoblenými tvary, která ráda ukazovala svoje přednosti. Během posledního vystoupení na veřejnosti ale šokovala svou velmi štíhlou postavou. Dle fanoušků vypadá jako před deseti lety.

Zpěvačka je jednou z žen, u kterých během života létá ručička na váze jako na houpačce. Když začínala, byla zřejmě i kvůli rázným doporučením svých tehdejších manažerů velmi štíhlá. Postupem času se její křivky začaly zaoblovat a ve svých čtyřiceti letech začala mluvit o tom, jak hrozné bylo období jejího mládí a že se ani nemůže dívat na své fotky z té doby. „Když jsem vstoupila do tohoto byznysu, nenáviděla jsem to, že jsem byla tak vychrtlá. Když mi bylo 21, začala jsem trochu přibírat a milovala jsem své nové křivky,“ řekla dříve časopisu Health s tím, že časem přijala samu sebe a přestala se srovnávat s ostatními.

Ještě letos v červnu na koncertech v upnutých oblečcích předváděla své plné tvary, pak si ale najednou dala od veřejného života pauzu a teď se objevila úplně jiná Christina Aguilera. Na show moderátora Jimmyho Kimmela dorazila v černém modelu připomínajícím Sandy z Pomády ve slavné finálové scéně a ohromila svým štíhlým tělem. Snímky v černém outfitu pak umístila i na sociální síť a sklidila velkou pochvalu, jen někteří fanoušci se začali obávat o její zdraví.

„Jsem šťastná, že vypadá tak zdravě, ale to, že tak rychle zhubla, mě nutí přemýšlet o tom, jaký trik použila. Protože není možné tolik zhubnout za tak krátkou dobu jen tím, že jedla zdravě. Doufám, že ta štíhlost neublížila jejímu tělu,“ napsala jedna. Jiní mají pocit, že naposledy takhle dobře vypadala v roce 2013. A jaký trik na hubnutí zpěvačka používá? V minulosti se řídila zkonzumováním 1600 kalorií denně a také „duhovou dietou“, kdy se za den konzumují potraviny všech barev duhy, jedná se hlavně o zeleninu a ovoce.

Reklama

Další články

Načítám