Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagramová modelka Vanusa Freitas se zavázala, že se stane nejvíc sexy „zajíčkem“ Playboye. A dělá pro to, co může. Na sociální síti předvádí jeden sexy outfit za druhým a fanoušci rozhodně neprotestují.

Aby docílila svého, začala držet přerušovaný půst. Ačkoliv má tělo dokonalé, chce vypadat ještě lépe. Hladovku drží 16 hodin denně a doufá, že jí pomůže k úspěchu.

Soutěž vyhlásila známá značka a mohou se do ní přihlásit všechny dívky a ženy, které se věnují sociálním sítím. Stačí se nafotit v outfitu sexy králíčka a značku označit. Vanusa je rozhodně žhavou adeptkou na vítězku.

Ta pak bude mít příležitost se ještě víc zviditelnit. Což je cíl i krásné brunetky se 120 tisíci sledujícími. Aby navnadila další, láká je nejen na sexy fotky, ale mluví poměrně otevřeně o svém sexuálním životě.

Sex má prý každý den a udržuje ji ve formě. To je také údajně tajemstvím její dokonalé figury. Nejde tedy zdaleka jen o diety.

„Sexem pálím kalorie,“ přísahá modelka, která už se objevila například na stránkách portugalského Playboye.

Vanusa také miluje fitness, a pokud má před focením, drží k tomu bílkovou dietu. „Lidé si myslí, že je to šílené, ale funguje to. Musím něco obětovat, abych měla tělo, jaké mám,“ nechala se slyšet modelka. Její parádní figurou se ostatně můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám