Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Televizních novin Rey Koranteng (49) po čase opět vyrazil do společnosti se svou ženou. Manželka Monika o medializaci nikdy moc nestála a byly roky, kdy se moderátor na akcích objevoval výhradně po boku své kolegyně ze zpráv Lucie Borhyové.

To se v poslední době změnilo a hvězda zpravodajství Novy čas od času vyrazí do společnosti i se svou drahou polovičkou. Tentokrát si manželský pár nenechal ujít premiéru snímku Zabijáci rozkvetlého měsíce, a užili si tak rande ve dvou. Monika rozdávala úsměvy na všechny strany a ochotně pózovala fotografům.

Rey Koranteng se svou ženou tvoří pár už krásných 29 let a patří tak k nejstabilnějším párům českého šoubyznysu. Radost jim dělají tři dcery. Nejstarší Vanessa už má ve 27 letech svůj život, prostřední Sofie je v 17 letech na střední škole a nejvíc dává manželskému páru zabrat nejmladší Leontýnka, které je 7 let. „Ona je takový anděl s ďáblem v těle a je hrozně zvídavá,“ svěřil se Super.cz moderátor.

Přestože moderátor toužil ještě po dalším potomkovi, Monika měla jasno. „Já bych si další dítě přál, má žena však už nechce, a tak s plozením dětí musím skončit,“ prozradil Rey Koranteng, který je za svou rodinu vděčný.

Související témata:
Monika Korantengová

Reklama

Další články

Načítám