Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lottie Moss (26) příliš pozvánek na důležité společenské akce nedostává a pořadatelé zřejmě vědí proč. Blondýnka toužící po zviditelnění se v úterý chtěla blýsknout mezi ostatními dámami na akci Glamour Women of the Year v Londýně, kam vynesla zaručeně nejvyzývavější model večera.

Pětadvacetiletá mladší sestra Kate Moss (50) opět nenechala nikoho na pochybách, že má co nabídnout. Na galavečer dorazila v průsvitných šatech, které nenechávaly prostor pro představivost především v oblasti hrudníku.

Přestože průsvitné materiály na svých róbách zvolily i jiné účastnice vyhlašování cen jako například zpěvačky Lily Allen či Leigh-Anne Pinnock (32) ze skupiny Little Mix, jejich provedení bylo přece jen o poznání umírněnější.

Lottie přitom několikrát na své exhibicionistické sklony doplatila. Rozkmotřila se kvůli nim dokonce i se svou starší sestrou, která ji v době koronaviru nechávala bydlet ve svém domě. Když se dozvěděla, že si Lottie pořizuje na různých místech jejího domu fotografie na sociální sítě, kde je navíc velmi spoře oděná, rozčílilo ji to a požádala Lottie, aby se odstěhovala.

Kate si totiž své obydlí střežila a soukromí pro ni znamenalo hodně. Lottie si ovšem připadala ublížená a tvrdí, že ji sestra odstřihla a nechce s ní mít nic společného.

Reklama

Další články

Načítám