Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) a muzikant Petr Malásek patří k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Manželé letos slaví už 27 let od svatby. Své „ano“ si řekli 18. října a na událost dojemně zavzpomínali.

Malásek vytáhl z rodinného archivu fotografii z obřadu. Herečka oblékla ve svatební den krajkové šaty s dlouhým rukávem a místo závoje měla v drdolu úzkou stuhu. Tehdy jí bylo krásných 25 let. „Dnes v pravé poledne to bude 27 let. Jsi to nejlepší, co mě v životě potkalo,“ vyznal se na sociální síti Petr Malásek.

Na veřejné vyznání lásky nezapomněla ani Dana Morávková. „Děkuji Ti za krásných společných 27 let. Děkuji za lásku, podporu a bezpečí. Miluji Tě,“ svěřila se herečka a přidala aktuální společnou fotografii z katedrály na Vyšehradě, kde se v roce 1996 brali. Morávková se s manželem seznámila při práci, rok po svatbě se jim narodil syn Petr.

Reklama

Další články

Načítám