Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová každoročně slaví na karlovarském filmovém festivalu narozeniny. Už se jí ale nechce říkat, kolikáté to jsou. Nemá se ale rozhodně za co stydět. Na to, že je právě dnes Janě Švandové pětašedesát, vypadá neskutečně.

Mladistvou tvář a fantastickou figuru by jí mohly závidět i čtyřicátnice. A když si k tomu oblékne ještě obtažené šaty s pořádným dekoltem, jsou z ní muži natolik paf, že manžel Pavel Satorie skřípe žárlivostí zuby.

Na karlovarském festivalu to Janě jako vždy velmi sluší, pochybnosti vzbudil jen model, který jí stylistka z luxusní půjčovny navlékla na zahájení. Ani sama herečka se v zelené blůze, určené pro mnohem usedlejší ženu, moc necítila a navíc jí v ní bylo pořádné horko.

Narozeniny Jana oslavila se svými nebližšími v restauraci Embassy, popřát jí přišel i prezident festivalu Jiří Bartoška s chotí anebo Jiřina Bohdalová. "Moc jsem si to užila, ještě jsme pak vyrazili na koncert Vojty Dyka a bylo to skvělé," svěřila Super.cz Jana Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám