Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Způsobit takový poprask hned v úvodu turné se jen tak někomu nepovede. To by ovšem nesměla být Madonna (65), aby opět něčím nešokovala. Pětašedesátiletá hudební legenda započala svou koncertní šňůru několika koncerty v Londýně a podle reakcí fanoušků si připravila velkolepou show. Slabší povahy by ovšem mohly mít problém s množstvím nahoty a lascivních scén, které jsou součástí Celebration Tour oslavujícího její čtyřicet let trvající kariéru.

Madonna ani s přibývajícím věkem nepolevuje a předvádí nejen perfektní formu, ale i energické vystoupení, během něhož ji doprovází desítky do půl těla svlečených tanečníků i tanečnic. Erotické dusno na podiu by se během mnoha písní dalo krájet. Nechybí intimní dotyky či líbání s jedním z tanečníků.

Koncerty ovšem už od samého začátku doprovází smíšené reakce fanoušků, kteří na jednu stranu oceňují pompézní provedení turné a zážitky, které si z koncertu odnášejí, ale rovněž zpěvačku kritizují za její velkou neřest, kterou jsou pozdní příchody.

Madonna totiž na oba víkendové koncerty do londýnské O2 Areny dorazila se zpožděním, čímž se celá show posunula, a dokonce byla i předčasně ukončena. Diváci tak v neděli večer byli ochuzeni o velké finále v podobě čtyř hitů, které měly být součástí playlistu.

Madonna završila koncert písní Rain a úderem 23. hodiny show skončila. Tím ovšem zpěvačka přetáhla interní vyhlášku arény, kdy akce pořádané uvnitř musí od pondělí do soboty končit ve 23 hodin, v neděli je ovšem ‚zavíračka‘ již ve 22,30, což zpěvačka nedodržela. Momentálně jí tak hrozí pokuta 300 tisíc liber, což dělá okolo 8,5 milionu korun.

Reklama

Další články

Načítám