Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za dosud neobjasněných okolností zemřela ve věku 38 let anglická modelka Tabby Brown. O úmrtí krásky, která se proslavila na obálkách časopisů a účinkovala například i v reality show The Bachelor, informoval její bývalý manažer.

Brunetka z Londýna měla za sebou úspěšnou kariéru, pracovala pro Playboy či Cosmopolitan a objevila se v řadě reklam či ve videoklipech umělců jako Snoop Dogg, Dizzee Rascal nebo B.O.B.

Mediálně se ovšem nejvíc proslavila vztahy se známými sportovci, mezi nimiž nechyběli například fotbalisté Raheem Sterling z anglického klubu Chelsea či Mario Balotelli, jenž prošel kluby Manchester City FC, Liverpool FC, FC Inter Milán i AC Milán. Jejím partnerem byl rovněž americký zpěvák Trey Songz.

Její fotografie na sociálních sítích jsou nyní plné kondolencí a smutných reakcí fanoušků na její nečekané úmrtí. „Mám zlomené srdce,“ napsal influencer Vas J Morgan, hudebnice NayNay se přidala slovy: „Byla jsi světlem, tvůj zevnějšek ladil s tím, co bylo uvnitř, tak krásný. Jsem opravdu v šoku a zarmoucená, že jsi pryč. Odpočívej ve věčném pokoji, Tabby.“

Reklama

Další články

Načítám