Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci ji pravidelně potkávají na televizní obrazovce nebo na prknech Dejvického divadla. Přehlídkové molo je však pro Lenku Krobotovou (47) místem, kde se příliš často neobjevuje. Přestože nemá míry modelky, neodmítla nabídku a svou chvíli si na módní show pořádně užila.

Na molo během přehlídky návrhářky Jaroslavy Procházkové vtrhla Lenka Krobotová jako uragán. S kolegyní Dášou Zázvůrkovou se při předvádění letošní kolekce opravdu rozjely. Nejenže dámy nenasadily kamenné výrazy, které jsou pro modelky typické, nenapodobovaly ani jejich typickou chůzi.

Na mole v Paláci Lucerna se Krobotová objevila hned v několika modelech. Herečka byla neustále rozesmátá, se svou kolegyní předvedla taneček, a dokonce i vtipné focení selfie přímo během show. Akci s dámskou módou se jim tak rozhodně povedlo pořádně okořenit a dost možná si Krobotová roli modelky ještě někdy střihne.

Reklama

Další články

Načítám