Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina pohřešovaného dabéra Zbyška Pantůčka si může oddechnout. Policisté ho našli v Itálii. Příbuzní ho v minulosti takto hledali už víckrát, nikdy se ale neobrátili na policii.

„Kriminalisté odvolali dnes pátrání po 56letém muži, po kterém pátrali od 5. září 2023. Policistům se ve spolupráci se zahraničními kolegy podařilo zjistit, že se nyní zdržuje v Itálii,“ citovaly Novinky policejní mluvčí Barboru Schneeweissovou.

Pátrání bylo vyhlášeno v úterý 5. září, kdy rodina den předtím nahlásila jeho pohřešování. Policie následně zveřejnila jeho popis i fotografii.

Zbyšek Pantůček patří k našim nejznámějším a nejobsazovanějším dabérům. Na svém kontě má nepřeberné množství dabingových rolí. Jeho hlas slýcháme v pohádkách jako Alvin a Chipmunkové, Já padouch, Úžasňákovi, Toy Story, Madagaskar a mnoho dalších. Právě v posledním zmíněném animáku nadaboval postavu pomocníka krále Jelimána, lemura Maurice.

Reklama

Další články

Načítám