Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Převážně v USA si magazíny potrpí na nejrůznější žebříčky a hodnocení. Výjimkou nejsou ani ty filmové, a tak se pravidelně můžeme dočíst o nejerotičtějších filmových scénách všech dob, nejvášnivějším polibku, nejpěknějším poprsí či zadečcích hereček. Není divu, že lesbický magazín Diva se pro tentokrát rozhodl zvolit nejžhavější erotickou scénu, kde jsou hlavními aktérkami dvě ženy. Na fotografie z několika vítězných filmů se nyní můžete podívat i vy.

Krátká, ale o to zajímavější scéna se objevila ve filmu z roku 2001 Frida, kde si hlavní roli malířky Fridy Kahlo zahrála Salma Hayek (45). Slavná Mexičanka leží nahá na posteli, když se k ní přibližuje další svlečená tmavovláska.

Láska dvou žen se promítala také celým filmem z roku 2003 Zrůda natočeným podle skutečné události. Představitelky hlavních rolí Charlize Theron (36) a Christina Ricci (32) v sobě nacházejí zalíbení, ale osud jim nepřeje. Theron za tuto roli získala Oscara.

Dvě dámy si k sobě ve filmu našly cestu již v roce 1973. A ne jen tak ledajaké. Erotickou scénu si střihly slavné krásky Brigitte Bardot (77) a Jane Birkin (65) ve snímku Don Juan 73. Pro Bardot to byl její úplně poslední film a rovnou asi i ten nejkontroverznější. Diváci se však shodují na jednom, nebýt právě této postelové scény, není na filmu nic k vidění.

Polibek dvou brunetek v podání Sarah Michelle Gellar (35) a Salmy Blair (39) snímaný velice detailně kamerou byl součástí filmu Velmi nebezpečné známosti z roku 1999.

Čtenářky časopisu Diva však daly nejvíce hlasů scéně z biografického filmu Gia, kde v roce 1998 ztvárnila hlavní roli modelky Gii Marie Carangi tehdy nepříliš známá Angelina Jolie (48). Ještě před Giou se však Angelina objevila v další podobné situaci, kde se ukázala nahá v posteli se ženou. Onen film byl dokonce její prvotinou a jmenoval se Foxfire.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám