Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu večer opět rozsvítí české obýváky populární taneční show StarDance, tentokrát již ve svém dvanáctém vydání. Producentům se znovu podařilo vybrat z řad celebrit zajímavý mix, v němž tradičně nechybí herci, sportovci, modelka a tentokrát i jeden populární cukrář.

Kursy sázkových kanceláří jsou na startu soutěže vyrovnané, za největšího favorita každopádně bookmakeři považují zpěváka Richarda Krajča (46). Největší soupeřkou pro něj bude snowboardistka Eva Adamczyková (30) a její manžel a herec Marek Adamczyk (36). Nejméně důvěry má u bookmakerů cukrář Josef Maršálek (42).

„Hlavní favorit Richard Krajčo se nepochybně může opřít o několik generací fanynek i nesporné pohybové nadání, v soutěži ale může trochu narazit při adaptaci na klasické tance, plusové body mu u diváků určitě odčerpá David Prachař (65) a Marek Adamczyk, kteří svým verbální projevem osloví širší masy. Evu Adamczykovou, přes její nesporné sympatie, bude na parketu limitovat nedávné zranění kotníků, z dam by tak mohla být nejsilnější Ivana Chýlková (60). Už proto, že svým specifickým smyslem pro humor může směle konkurovat i nejlepší moderátorské dvojici v zemi Eben (66)Kostková (47). Nejvyšší šance každopádně vidím u Marka Adamczyka, který papírově nemá slabinu,“ uvedl expert Fortuny Roman Kovařík.

„Minulé ročníky ukázaly, že dámy to v soutěži mají přeci jen složitější, sportovci to s ohledem na pohybové automatismy nemají zdaleka tak jednoduché, jak by se mohlo zdát, a že svoji roli hraje nejenom samotný výkon, ale také všeobecná popularita, výřečnost a smysl pro humor. Když pomineme triumf elegantního Jiřího Dvořáka v roce 2018, tak v posledních letech dominovali mladí multitalenti Cina, Kubařová, Piškula nebo Doležalová, což je potřeba vzít v úvahu,“ dodal Kovařík. Jak si tanečníci skutečně povedou, se ukáže následující sobotní večery, kdy Česká televize show vysílá.

Kdo se podle vás stane vítězem StarDance?
Eva Adamczyková
28 %
Richard Krajčo
11,2 %
Iva Kubelková
20,9 %
Ivana Chýlková
15,8 %
Marek Adamczyk
4,9 %
Tereza Mašková
4 %
Darija Pavlovičová
3,8 %
David Prachař
2,5 %
Josef Maršálek
3,1 %
Vavřinec Hradilek
5,8 %
Celkem hlasovalo 28534 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám