Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomuhle se dá jen těžko uvěřit. Zatímco Bianca Censori byla ze strany veřejnosti několikrát očerňována za to, že se vystavuje skoro nahá, a v Itálii jí dokonce hrozila tučná pokuta i vězení, teď se zahraniční média rozepsala o údajném skutečném důvodu, proč s Kanyem rychle skočila do manželství. Ti dva si prý konečně chtěli užívat intimností.

Bianca Censori a Kanye West se dle Us Weekly údajně vzali proto, aby mezi nimi mohlo dojít k intimnostem, tedy z náboženských důvodů. Ke sňatku došlo 20. prosince roku 2022 v Palo Alto v Kalifornii, jen necelý měsíc poté, co rapper dokončil rozvod s Kim Kardashian. Od té doby se spekulovalo, jestli byl obřad legální nebo jen naoko. Až před několika dny bylo zjištěno, že jsou Kanye a Bianca skuteční manželé. Kanye West je velmi nábožensky založen a v posledních letech se jeho přesvědčení vyvíjelo.

„Nyní, když sloužím Kristu, je mým úkolem šířit evangelium a dát lidem vědět, co pro mě Ježíš udělal,“ řekl v říjnu 2019 v rozhovoru se Zanem Lowem z Apple Music. Bianca o svém náboženském přesvědčení sice nemluvila, ti dva byli ale několikrát viděni, jak společně kráčejí do kostela. Je tak nasnadě, že Kanye pospíchal na sňatek, aby mohl svůj vztah s Biancou naplnit.

Trochu paradoxní se pak ovšem může zdát fakt, že rapper nechává svou ženu pravidelně chodit po ulicích i do společnosti téměř nahou, a to navíc i v katolické Itálii. V Benátkách pak dostali doživotní zákaz od společnosti, která vlastní výletní lodě. Na jedné z nich měl totiž Kanye kalhoty na půl žerdi a jeho žena byla podezřele blízko jeho intimním partiím. Oba ale možná mají pocit, že když už byli jednou oddáni, mohou si na veřejnosti dělat, co chtějí.

Reklama

Další články

Načítám