Hlavní obsah
Článek

Mladý zpěvák Miloš Novotný, jenž se proslavil v pěvecké soutěži Hlas Československa, ve čtvrtek oslavil své sedmnácté narozeniny ve velkém stylu. A s velkou kopií koučky Dary Rolins (51), do níž se v soutěži bezhlavě zamiloval. S tou dorazil na party luxusní limuzínou a nehnul se od ní na krok. „Kdo to je? To je tajemství,“ mlžil zamilovaně idol mnoha dívek.

V jednom z pražských klubů slavil ve čtvrtek až do rána nejen s kolegy z pěvecké soutěže. Mezi dárky patřilo kvůli věku zpěváka hlavně dětské šampaňské. „Holt je mi teprve sedmnáct a doprovází mě maminka, takže alkohol si dneska nedám,“ vykřikoval Novotný a odmítal pozvání na panáky tvrdého.

Novotný vzal oslavu opravdu od podlahy. Kromě narozeninového dortu s jeho fotografií a bohatého rautu dostal i spoustu blahopřání od kolegů. Popřát mu přišel nejen vizážista Kája Pavlíček, jehož salonu se stal Miloš tváří, ale i mecenáš Pavel Pásek s textařem Jakubem Mohamedem Alim a Robertem Rosenbergem, modelka Kateřina Průšová nebo kolegové z Hlasu Markéta Poulíčková, Kateřina Petráňová, Petr Kutheil a Norbert Peticzky.

Celým večerem vtipně provázela Naděžda Krupská, která si poprvé za instruktáže Miloše zkusila dvoukolé vozítko.

Reklama

Další články

Načítám