Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová je v jednom kole. Sice už ve čtvrtek odjela do Karlových Varů, aby tam s Leošem Marešem odmoderovala jeden z večírků před zahájením filmového festivalu, ale už dnes odjíždí a vrací se až v pondělí. Zmešká tak slavnostní zahájení a nepředvede krajkové šaty, pod něž si chtěla vzít jen tanga body.

"Teď nasednu do auta a odjíždím," řekla Super.cz Gábina, která ještě v pět odpoledne ve čtvrtek uvedla otevření nového obchodu se šperky na pražských Příkopech. Ve Varech se rychle převlékla do zlaté róby, kterou už na slavnostním zahájení festivalu předvedla loni.

"A v pátek zase jedu do Prahy, protože celou sobotu předtáčím TopStar. A v neděli natáčím scénu ve filmu Jiřího Menzela. Mám maličkou roli operní pěvkyně," vysvětlila. Na festivalu se objeví až v pondělí. Každý večer zde bude uvádět doprovodný program známé automobilky a snad dojde i na to, aby se v extravagantní róbě předvedla na některé z dalších párty.

Reklama

Další články

Načítám