Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Heidi Klum (50) a její neméně půvabná dcera Leni se divokými reakcemi na jejich společné focení ve spodním prádle nenechaly rozhodit a ve spolupráci se známou značkou pokračují i nadále. Aktuálně vypustily do světa další fotky z nové kampaně, kde spoře oděné společně pózují před objektivem.

Když se přesně před rokem objevily první snímky, kde společně skotačily v prádélku, setkaly se s hodně nepěknými komentáři. Podle mnoha lidí byly fotky mámy a dcery v prádle nevhodné, nevkusné, laciné, a podle některých dokonce nechutné.

Zatímco ostřílená modelingová veteránka Heidi je na trolly i kvůli manželství s o poznání mladším hudebníkem Tomem Kaulitzem (34) zvyklá, pro křehkou dívčí duši mohla být sprcha hejtů citlivou záležitostí. I Leni se ovšem dokázala nad kritiku povznést a pro Page Six uvedla: „Upřímně jsem se nedívala na žádné reakce. Jsem s kampaní celkově spokojená a užila jsem si skvělý den s mamkou.“

Obě byly také hlavními hvězdami páteční slavnostní večeře v Bodeho muzeu v Berlíně, kam Heidi dorazila v krajkových minišatech, zatímco její dcera nechala rafinovaně prosvítat prádlo pod zcela průsvitnými černými šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám