Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádost o ruku na nejromantičtějším místě na světě zřejmě nečekala. Zpěvačka Markéta Poulíčková (35), která patří mezi stálice ansámblu divadla Lucie Bílé, se zasnoubila. Novým šperkem, který jí zdobí prsteníček, se pochlubila na výletě v italských Benátkách.

S přítelem, hudebníkem Zbyňkem Raušerem, odletěla sexy blondýnka na výlet do Itálie. A rozhodně se jednalo o výlet, na který nikdy nezapomene. Markéta žije se Zbyňkem už přes 10 let, žádost o ruku tak byla dalším přirozeným krokem v jejich vztahu.

„Nezapomenutelné Benátky. Děkuji Zbyňkovi za jeden z našich nejkrásnějších výletů. Ať nikdy neskončí. Budeme se brát,“ svěřila se zpěvačka a pochlubila se zásnubním prstýnkem. Markéta se v minulosti netajila tím, že by ráda nejdříve svatbu a pak založení rodiny. O tom nicméně od loňského roku už mluví. „S přítelem bychom chtěli miminko, tak uvidíme, kdy to přijde,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám