Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletou rodačku z anglického Traffordu Phoebe Dynevor si jistě dobře vybaví všichni diváci seriálu Bridgertonovi, kde se proslavila hlavní rolí Daphne - nejstarší dcery z vlivného rodu hledající ženicha z podobných kruhů. Kromě seriálu z dílny Netflix, která se letos dočkala již třetí řady, ji stejný tvůrce obsadil i do dramatu Fair Play, kde ji ve scénáři čekalo pár odvážných scén.

Phoebe ve snímku hraje Emily, která je zasnoubená s Lukem, jehož ztvárňuje Alden Ehrenreich, ale jejich vztah se nevyvíjí zrovna správným směrem. V bezohledném světě financí a lidských ambicí poznávají, že mohou přijít o daleko víc než jen o svůj vztah.

Ve snímku režisérky Chloe Domont, která se postarala i o scénář, tak půvabná herečka musela párkrát odhodit stud a před kamerou se svléknout.

V reálném životě je jejím partnerem americký herec Cameron Fuller. V minulosti randila například s Regé-Jeanem Pagem či s komikem Petem Davidsonem, který si vysloužil přezdívku největšího lamače ženských srdcí v Hollywoodu. Jeho náručí prošly mimo jiné Kim Kardashian, Ariana Grande, Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber, Emily Ratajkowski či Chase Sui Wonders. Nyní čerstvě tvoří pár s herečkou Madelyn Cline.

Ale zpět ještě k Phoebe, jejíž profesní kroky se s ohledem na zaměření jejích rodičů daly očekávat. Její maminkou je totiž herečka Sally Dynevor, známá ze seriálu Coronation Street, a tatínkem scenárista Tim Dynevor. Rovněž její prarodiče pracovali v televizním průmyslu.

Související témata:
Phoebe Dynevor

Reklama

Další články

Načítám