Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Písařovicová (45) se ukázala v nádherných červených šatech, které ale odhalovaly více, než pravděpodobně chtěla. Při blesknutí fotoaparátu se staly zcela průhlednými a Daniela tak stála na pódiu akce, kterou moderovala, téměř nahá.

Daniela oblékla červený model od své dvorní návrhářky Lenky Mulabegovič, která jí navrhla také svatební šaty, ve kterých řekla Ano v září Ondřejovi Brzobohatému (41). Vzhledem k tomu, jak skvělou postavu Daniela má, slušelo by jí to i v pytli od brambor.

Červené šaty jí padly jako ulité, ale byly velmi těsné. Možná až moc, protože se jí v jednu chvíli během moderování udělalo zle. Vydýchaný vzduch lidmi naplněného baru v pražském hotelu také udělal své a Daniela měla co dělat, aby se udržela na nohou.

Raději předešla možnému pádu kvůli nízkému tlaku, sedla si na kraj pódia a moderovala dál. Hostům párty, která se konala k velkému jubileu ředitelky největšího českého autobazaru Karolíny Topolové, se omluvila s tím, že si kvůli tlaku raději chvíli posedí a natáhne nohy. Vše dopadlo dobře a Daniela akci skvěle domoderovala.

Reklama

Další články

Načítám