Hlavní obsah
Článek

Jana Kadeřávková, která nepatří právě k oblíbeným členům partičky na osamocené farmě, si stěžovala na velké bolesti břicha. Jenže nikdo jí nevěřil, že je opravdu má. Všichni si mysleli, že jen hraje, aby nemusela pracovat. Jana ale nehrála a její trable nakonec vyústily v akutní převoz do nemocnice.

Přivolaní lékaři z rychlé záchranné služby bolestmi svíjející se Janu na místě vyšetřili a rozhodli o okamžitém převozu do nemocnice. Je až k neuvěření, že hned poté, co ji odvedli do sanitky, se v hlavní světnici rozpoutala vášnivá debata o tom, zda bolesti přece jen nepředstírala.

„Třeba už tady s námi nechtěla být, tak začala hrát komedii,“ řekla Jana Stránská. „Zajímavé je, že chodila normálně, a až když jí Šárka řekla, jaké jsou příznaky, tak ty příznaky začala hrát,“ neodpustila si poznámku ani Libuše Vostrá.

Jen Jakub Reithmaier, kterému nikdo neřekne jinak než „Kubí“, se nepřítomné Jany zastal. „Ona ještě ani neodjela a vy už řešíte, jestli to hrála, nebo ne,“ řekl Jakub, který se stejně jako ostatní pomalu připravuje na neděli, kdy proběhne první duel a jeden z novodobých farmářů vypadne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám