Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni soutěžící čekali, že budou muset čelit nezvyklému prostředí, do kterého se díky reality show Farma dostali, ale že budou muset řešit vážné zdravotní komplikace, to napadlo jen málokoho. A už vůbec ne hanbatou striptérku Janu Kadeřávkovou.

„Striptérku Janu začalo pobolívat břicho. Ostatní soutěžící ji tedy nechali v klidu, jen občas ji vyhnali pro vodu. Zdálo se, že bolesti nejsou zdaleka tak kruté, jak popisuje. A tak Jana brouzdala po farmě, občas si šla lehnout, posedávala v kuchyni u Libušky. Její problémy ale nechávaly ostatní chladnými. Jana má totiž mezi soutěžícími pověst ne zrovna velkého dříče,“ popsal situaci zdroj z natáčení pořadu.

Jenže s postupem času se začal Janin zdravotní stav prudce zhoršovat, a to dokonce do takové míry, že do toho musel vstoupit štáb, který si nevěděl rady a přivolal lékaře. Uvidíme, jak tahle nepříjemná situace nakonec dopadne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám