Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédská modelka Amber Johanssen má na první pohled vše, o čem řada žen sní. Je krásná, sexy, úspěšná i zcela soběstačná, ale láska se jí vyhýbá. Přestože má tisíce obdivovatelů a jen na Instagramu ji sleduje bezmála půl milionu lidí, už dva roky prý neměla sex a dokonce ani nebyla na rande. Amber tak nabyla dojmu, že je až příliš krásná a úspěšná a muže to děsí.

Asi nikoho by nenapadlo, že vnadná brunetka s půl milionem sledujících bude mít ve skutečnosti ‚v režimu offline‘ potíž najít si partnera. „Nejsem v celibátu dobrovolně, jen pořád nemohu najít toho pravého. Má touha je pořád silná. Ale má práce milostnému životu brání, protože většina kluků se mě bojí oslovit,“ říká žena, která si svým působením na internetu měsíčně přijde na 60 tisíc dolarů.

„Naposledy, když jsem se pokoušela zorganizovat rande, mi to ten chlap na posledí chvíli zrušil. Upřímně si myslím, že byl vyděšený z mého úspěchu a krásy. Muži mi přiznali, že by se styděli, kdyby se mnou měli být,“ říká Amber.

„Zkoušela jsem seznamovací aplikace, ale kluci si nejspíš myslí, že jde o 'fejkový' profil, nebo si mě najdou před schůzkou na internetu, což je velmi nepříjemné. Mám pocit, že nemají zájem o to, aby poznali, kdo ve skutečnosti jsem,“ dodává brunetka, která stále doufá, že na ni její pan božský někde čeká. Přednost prý dává Britům, kteří jsou prý na rozdíl od Švédů víc galantní a jsou více při penězích. Důležitou roli prý hraje i inteligence, dobré chování a laskavost.

Reklama

Další články

Načítám