Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska kvete v každém věku, říká se. A herečka Jane Seymour (73) je toho živoucím důkazem. Opravdovou lásku totiž našla po sedmdesátce a nyní se rozhodla svůj vztah sdílet veřejně. Využila k tomu svůj instagramový účet, kam v neděli umístila společnou fotografii se svým vyvoleným, k níž připsala všeříkající: „Nikdy jsem nebyla šťastnější.“

Představitelka seriálové doktorky Quinnové tvoří pár s kytaristou Johnem Zambettim, a jak se zdá podle reakcí, i pro mnohé její přátele je to překvapením. Nestárnoucí Jane na snímku pózuje se svou láskou a ve zlatých upnutých šatech vypadá fantasticky, navíc skutečně září spokojeností.

Za párem je navíc vidět bazén a nazdobená slavnostní tabule, a tak se jedna z uživatelek ptá: „Cože? Kdy se to stalo? Zasnoubená? Vdaná? Jen randíte? Gratulace,“ zatímco Lindsay Lohan přidala stručný, ale výstižný emotikon se srdíčky místo očí.

Než Jane propadla kouzlu kytaristy, jenž celá desetiletí působil v kapele The Malibooz a jehož už dokonce stihla vzít i na společenskou akci v Las Vegas, stihla se čtyřikrát vdát a rozvést.

Dva roky byla vdaná za anglického režiséra Michela Attenborougha, rok za spisovatele Geoffreyho Planera, jedenáct let byl jejím mužem obchodník David Flynn a až do roku 2015 strávila dvaadvacet let v manželství s hercem Jamesem Keachem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám