Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) už dávno není jen divadelní, televizní a filmová herečka. Během covidu se dala na producentskou dráhu. Nyní vsadila všechno na jednu kartu a vyplatilo se. Podařilo se jí totiž za jediný večer vybrat přes 3 miliony korun pro dobrou věc.

V rámci galakoncertu Slunce svítí všem s pomocí kolegů z branže, přátel a dobrých lidí, vybrala peníze na nadaci Slunce, která pomáhá postiženým dětem a které je patronkou už dvanáct let. Na jejím charitativním koncertě vystoupili například Marek Vašut (63), Štefan Margita (67), Michal Malátný (53) nebo Monika Bagárová (29).

„Na koncertě jsem pracovala více než rok. Rozhodla jsem se uspořádat benefiční koncert ve velkém stylu, aby se problematika postižených lidí více zviditelnila a dostala k veřejnosti. O to více si vážím pomoci všech a přispění ze strany dárců, protože dobře vím, jak těžké je dnes na cokoli sehnat peníze,“ svěřila se Super.cz Kateřina Brožová, která několik nocí téměř nespala a trápil ji velký stres.

A jak si Kateřina nejlépe v soukromém životě odpočine a vyčistí hlavu, aby měla energii na tak velké projekty? „Máme doma dva psy, ridgebacka a jezevčíka, dcerka si pak pořídila také štěňátko jezevčíka. Je bez přítele, takže si pořídila takového domácího kamaráda, miminko, je to úžasný jezevčíček,“ svěřila se nám nedávno Kateřina Brožová.

Reklama

Další články

Načítám