Hlavní obsah
Článek

Mladý a nadějný herecký objev Hayden Panettiere (22) bude možná novou ikonou určující vlasové trendy. Na svůj Twitter poslala fotografie s kamarádkou, kde má na platinově blond vlasech vytvořen duhový efekt. Vedle brunetky barevná Hayden krásně vynikala a je dost možné, že s tímto jejím obrázkem nyní začnou ženy navštěvovat kadeřnické salony s prosbou o vytvoření podobně extravagantního barvení.

Růžovo-modro-zelená barevná kombinace na zcela rovných blond vlasech vypadá senzačně a rozhodně s ní budete všude středem pozornosti. Hayden podpořila poněkud hippie styl ještě drobným hnědým copánkem z kůže, který si nasadila kolem hlavy jako čelenku.

Střihy a účesy podle celebrit nejsou ničím novým. V době největší popularity seriálu Přátelé chtěla spousta žen okopírovat sestříhaný účes Jennifer Aniston (55). Oblíbenou zpěvačkou, které se chtějí ženy podobat alespoň účesem, je také Rihanna (36).

Z českých veřejně známých osobností pak před lety vedl v kadeřnických salonech krátký střih s patkou modelky Hany Mašlíkové (41). Pozadu však nezůstávají ani muži. Především ti mladší si oblíbili účes zpěváka Justina Biebera (30), který nosil před současným krátkým střihem rozcuch s ofinou do strany.

Reklama

Další články

Načítám