Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Donna Ewin bývala v 80. a 90. letech legendou ve svém oboru. Mohli jste ji zahlédnout pózovat ve spodním prádle, ale i bez něj, třeba v magazínu Playboy. 35 let od té doby, co prorazila jako „pin-up girl“, stále prodává své nahé snímky a pracuje jako taxikářka.

Poprvé Donna zapózovala nahoře bez v 17 letech. Jako glamour modelka působila do roku 1998 a pětkrát se objevila na obálce magazínu Playboy.

Dnes třiapadesátiletá Londýňanka stále prodává akty, své obdivovatele zve k placenému obsahu na sociální síti. Focení ale už dávno není její jedinou obživou.

Už 20 let ji můžete vídat jako taxikářku v britské metropoli. „Moje kariéra skončila a já nebyla žádná herečka nebo tak. Nemám ani dodělanou školu. Můj otec byl taxikář, takže co nadělám,“ popsala pro britská média.

S černým taxíkem, typickým pro Londýn, jezdí už celé dvě dekády, za tu dobu se pro taxikářky mnohé změnilo. „Dřív jezdili s taxíkem jenom chlapi. Když jsem poprvé přijela na Heathrow a vlezla do kavárny, kam chodili taxikáři, dívali se na mě, jako bych měla tři hlavy. Bylo to trochu nepříjemné, ale pozvedla jsem hlavu a nechala je, ať si zírají,“ uvedla s tím, že dnes už nejsou ženy za volantem taxíku naštěstí žádnou kuriozitou.

A ačkoliv od jejího prvního pózování uplynula řada let, fanoušci ji stále vnímají jako sexbombu. „Donna Ewin nikdy nezestárla, pořád je v tak dobré kondici,“ chválil ji například jeden z obdivovatelů na Instagramu. „Wow, měl jsem její plakáty v ložnici,“ přidal se další. „Vždycky byla mou nejoblíbenější,“ objevilo se také v komentářích. Jak to dnes Donně sekne, se podívejte níže.

Peprnější snímky sdílí Donna na Twitteru, kde také láká na placený obsah pro ty nejvěrnější z fanoušků. „Nemám čas se tomu věnovat tolik, kolik bych chtěla, jsem dost vytížená, zatím fotím jen jednou měsíčně, exkluzivně pro předplatitele,“ dodala s tím, že doufá, že kariéru glamour modelky opráší a bude se jí zase moct věnovat naplno. Nezbývá než Donně držet palce.

Takhle vypadá Donna dnes.

Reklama

Další články

Načítám