Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denise Rocha proslula jako „nejvíc sexy právnička na světě“, ale řemeslo, které vystudovala, už dávno pověsila na hřebík. Proč také ne, když patří mezi nejsledovanější Brazilky na sociálních sítích a sexy fotky jí vydělávají pořádný balík…

Denise dráždí své sledující nejen na Instagramu a fanoušci z jejích odvážných fotek šílí. Ať už pózuje nahá na koni, nebo třeba na pořádné mašině.

Denise se proslavila díky brazilské reality show A Fazenda, ale mnohem větší slávu našla později na sociálních sítích. Na partnery ale bohužel takové štěstí nemá, většina se s ní dle jejích slov bojí randit, protože je prý až „příliš sexy“. Jen tak nějaký muž navíc Denise nezaujme, samu sebe označuje za sapiosexuálku, tedy člověka, kterého přitahují pouze inteligentní jedinci.

Krásná blondýnka se navíc nedávno sama vrátila ke studiu, rozhodla se, že se vzdělá v oboru sexuologie. „Vždycky jsem se chtěla věnovat tomuto tématu, bohužel je kolem něj stále mnoho tabu, a to bychom měli změnit. Proto mu chci lépe porozumět, abych mohla sama ke změně přispět,“ uvedla na své sociální síti.

Během ročního kurzu by si ráda osvojila triky, o které se pak plánuje podělit s fanoušky. „Sexuální potěšení je nesmírně důležité, ráda bych si z kurzu sexuologie odnesla vše, co bude možné,“ dodala s tím, že doufá, že jí vzdělání v tomto oboru pomůže nejen s potenciálními partnery, ale také v její profesi.

Reklama

Další články

Načítám