Hlavní obsah
Článek

Dceři Tomáše Matonohy (53) a Lucie Benešové (49) Laře, která přišla na svět v únoru, život skutečně svědčí. Miminko herecké dvojice výtečně prospívá. S maminkou, která už je zase jako proutek, zašla do kina, a i když je z maminčina bříška venku jen pár týdnů, už se kolem sebe zvědavě rozhlíží.

Kromě ní Benešová s sebou vzala šestiletého syna Štěpána. Pokud je alespoň trochu po tatínkovi, hvězdě právě reprízovaného seriálu Comeback, jednou tenhle modrooký klučík bude mít velký úspěch u žen.

A kdepak děti nechaly tatínka? „Naši rodinu reprezentuji tentokrát já, protože Tomáš brázdí moře na jachtě někde u Korsiky,“ řekla Benešová, kterou diváci znají nejvíc asi jako maminku ze seriálu Horákovi.

Hvězdy, mezi kterými nechyběly Jana Adamcová, Zuzana Belohorcová či Zdena Žádníková-Volencová, pozvala na promítání komedie Jak porodit a nezbláznit se společnost prodávající od A do Z vše pro prťata. „Uděláme pro vás všechno, jen ty děti si musíte udělat sami,“ usmíval se kamarád všech rodičů a šéf společnosti Jiří Žáček.

Reklama

Další články

Načítám