Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko byste hledali pár, který na veřejnosti vypadal víc zamilovaně než Joshua Jackson (45) a Jodie Turner-Smith (37). Po třech letech manželství je ale svazku konec. Herečka požádala o rozvod.

Herec Joshua Jackson má za sebou samozřejmě více rolí, mnoho lidí si ho ovšem pamatuje hlavně jako Paceyho Wittera ze slavného seriálu pro mládež Dawsonův svět. A právě i jeho dosud ještě stále manželka, herečka Jodie Turner-Smith Joshuu v této roli obdivovala. Když ho poprvé spatřila na narozeninách Ushera v roce 2018, neváhala a začala se se svým dřívějším idolem bavit.

„Když jsem poprvé potkala svého manžela, měli jsme vztah na jednu noc,“ prozradila herečka v pořadu Late Night with Seth Meyers v roce 2021. „Teď jsme ve dvou, tříletém vztahu na jednu noc,“ dodala. Láska na první pohled roce 2019 vyústila ve svatbu a manželé spolu mají už tříletou dceru. Po celou dobu vztahu na sebe oba pěli neuvěřitelné ódy.

„Myslím, že je opravdu krásné být s někým, kdo je tak podporující a tak milující. Jsme si tak podobní v mnoha ohledech. Jsme jeden pro druhého jako zrcadla,“ řekla Jodie v roce 2021 magazínu People. Letos v květnu naopak řekl herec moderátorovi pořadu Watch What Happens, že věděl, že „Jodie byla ta pravá, když vešla do místnosti.“

Člověk ale míní a život mění a právě dnes přišel magazín People s informací, že se herci rozvádějí a žádost podala Jodie Turner-Smith. Důvody rozchodu páru, který ještě v září slavil hereččiny narozeniny v New Yorku, zatím nejsou známy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám