Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci pařížského týdne módy se v neděli odpoledne uskutečnila i jedna zcela výjimečná přehlídka s hvězdnou účastí v roli modelek. Na mole se postupně představily kromě hvězd modelingového nebe i ty filmové a hudební, a tak se v krásných třpytivých róbách prošly po mole mimo jiné třeba Eva Longoria, Elle Fanning, Camila Cabello, Viola Davis či hvězda Bollywoodu Aishwarya Rai Bachchan.

Na módní show pořádané společností L’Oreal, která se nesla v duchu oslav ženskosti a hesla ‚Stojím za to‘, ovšem nechyběla ani nejlépe placená modelka posledních let Kendall Jenner či její kolegyně z kategorie plus-size Ashley Graham.

Největšího ohlasu se ovšem dočkala britská oscarová ikona Helen Mirren (78). Stejně tak okouzlila i její kolegyně a kamarádka Andie MacDowell (65). Obě dámy jsou proslulé tím, že jsou hrdé na svou bohatou hřívu vlasů, kterou ponechávají v jejím přirozeném šedém odstínu. Na skvělou atmosféru, která se nesla celou show, se můžete podívat ve fotogalerii...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám