Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze syna Terezy Kostkové (47) a režiséra Petra Kracika už je pořádný fešák. Antonín Kracik letos v červnu oslavil už šestnácté narozeniny. Poslední dva roky se začal věnovat natáčení rozhlasových her a také zažívá svou první lásku.

Se svou přítelkyní a spolužačkou si nenechali ujít premiéru nového muzikálu v Divadle Lucie Bílé, a to proto, že tatínek půvabné brunetky hraje v představení Srdeční záležitost hlavní roli. Syn Terezy Kostkové už nějakou dobu randí s dcerou Dennyho Ratajského Beou, a tak ani nemohli na slavnostním uvedení nového muzikálu chybět a přišli herce podpořit jako rodina.

Přítelkyni svého syna už do rodiny zcela automaticky přijala i Tereza Kostková. „Byli s námi oba na jarních prázdninách. Mají možnost jet s námi nebo sami spolu. Dveře jsou otevřené,“ svěřila se Super.cz herečka, která je ráda, že s ní syn chce stále trávit volný čas. Z Tondy už totiž dávno není jen roztomilý malý kluk a s přítelkyní po boku to mladému páru velmi slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám