Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Nováková (42) svými fotkami dokáže velmi často rozproudit krev v žilách svých fanoušků. To se jí povedlo i díky poslednímu snímku, na kterém ukázala své dlouhé štíhlé nohy.

Herečka je u fanoušků oblíbená nejen díky své optimistické povaze, ale také tomu, že se na internetu nebojí ukázat jak vyladěná do posledního detailu, tak i bez make-upu třeba po práci na zahradě. Fanoušci tak vždy čekají, čím je překvapí příště. Tentokrát se pochlubila snímkem, který má na svědomí její manžel Vojta Moravec. „Když mě fotí Vojta, většinou zapomene, že mám i hlavu,“ připsala herečka ke snímku, na kterém stojí jen v tílku, sexy kraťasech a botách na vysokém podpatku. Hlava pro jejího manžela asi skutečně nebyla důležitá, s čímž souhlasí i mnozí Sandřini sledující, kteří také ocenili hlavně její dlouhé opálené nohy.

„Sandři, a dost! Ber ohledy i na nás běžné smrtelnice,“ připsala ke snímku Jana Bernášková. „Mažu tě! Unfollow! Ještě podpálím telefon pro jistotu. To není možný tohleto,“ připsala jiná sledující. „Jdu se vybrečet. Tak dokonalá. Chci být taky,“ přidává se další. Sandra se následně vyjádřila i k sexy kraťasům, které si na fotku oblékla. „Tyhle šortky už nepřebije žádnej jinej model, se obávám...jsou akorát sprostý, ale i elegantní a zároveň trochu legrační, takže přesně pro mě,“ komentovala své oblečení Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám