Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Love Islandu vstoupil další Bombshell. A dobře ho znáte! Hledat lásku se pokusí jeden z nejúspěšnějších českých modelů, který vyhrál i modelingovou soutěž Pure Model 2018, Oliver Průcha. Jeho podobu s hollywoodskou hvězdou Leonardem DiCapriem nelze přehlédnout, ostatně sám to už roky slýchá.

Naposledy Oliver chodil s dcerou olympijské vítězky Kateřiny Neumannové. Jak se ale ukázalo, tahle láska je minulostí. S Lucíí ho spojovala láska ke sportu, seznámili se díky tenisu, kterému se oba aktivně věnovali.

Žili především vztah na dálku, protože Oliver coby úspěšný model cestoval po světě. Fotil pro světové módní magazíny, nafotil světové kampaně, chodil fashion weeky. "Skoro čtyři roky po vítězství se mi to začíná vracet, musel jsem toho hodně odjezdit a trvalo, než se mi dostalo úspěchu. Teď to začíná vypadat dobře a mám z toho radost,“ řekl Oliver nedávno Super.cz o své kariéře.

Nyní se pokusí se ještě více zviditelnit v Čechách. A také najít po rozchodu s Lucií Neumannovou novou lásku. "Převážně se mi líbí blondýnky, mám rád, když je holka energická, hodně se směje, sportuje, a hlavně nekouří. Chci potkat hezkou fajn holku a čekám od toho jen to nejlepší. A třeba to bude pokračovat mimo vilu," dodal Průcha.

Reklama

Další články

Načítám