Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmovou premiéru amerického sci-fi snímku Stvořitel si nenechala ujít řada známých tváří. Do kina tentokrát větší část z nich dorazila se svými dětmi. Na společenskou událost si tentokrát vyrazila i hvězda Ordinace, herec Robert Jašków.

Na červeném koberci ho na večírcích lze potkat opravdu jen sporadicky. Jelikož je ale velký fanoušek sci-fi, tuhle událost si ujít nenechal. „Já jsem vášnivý divák, jsou to tři dny, co jsem byl se ženou na Oppenheimerovi a dnes jsem dostal pozvánku na tento film a tenhle žánr mi je blízký, jsem velký fanda sci-fi a fantasy,“ svěřil se Super.cz herec, který dorazil do kina se dvěma ze svých tří dětí, které jako by mu z oka vypadly.

Na červeném koberci se v kině objevila také Lejla Abbasová (44) se synem Davidem, která premiéry navštěvuje pravidelně. Slavnostní premiéru si nenechal ujít ani Vít Pokorný s půvabnou dcerou, Amelií Pokornou (19), kterou má s herečkou Lucií Zedníčkovou. Kdo další se na uvedení velkofilmu objevil, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám